Sidevisninger i alt

18.9.13

Dag 12
17 september
 
Efter morgenmad, kæmpede vi lidt med den dårlige wifi. Prøvede at Skype med hjemstavnen, men opgav. Pakkede sammen og kørte ud for at kigge på den østlige del af Grand Canyon. Det er godt nok et imponerende stort hul i jorden!!! Første gang man går til kanten, bliver man totalt lamslået. Det er fuldstændig vildt, når man kun har Lynge grusgrav at sammenligne med. Magien forsvinder dog i takt med hvert udsigtspunkt, man besøger. Det er stadig imponerende, men man opdager ikke rigtig noget nyt. Der er mange turister, alt for mange til vores smag, men ses skal den.
Den videre tur mod John Wayne land , Monument Valley, var bare noget der skulle overstås. Der sker ikke rigtig noget på vejen, ud over alle de steder hvor indianerne har slået boder op og sælger alt, lige fra tyndskid til håndsving i ryggen! Dog undres vi til stadighed over landskabets skiften karakter fra skov til bare sletter, til stenet ørken og igen frodighed og røde klipper. Nåede Goulding`s campground hvor vi indkvarterede os i en lille hytte med tekøkken bad og toilet og en lille veranda, hvor vi sad hele aftenen. Derfra er der 5 miles til monument valley navajo tribal park. Det koster 5 $ pr person, at komme ind. Vi tog de obligatoriske turistbilleder og besluttede så at køre the Valley tour. En 17 mile lang scenic route, som på bogstavelig vis går over stok og sten. Vi kørte kun ca halvdelen. Det var sgu for bumpet, men vil man have gode billeder må man ofre sig. Det er nemt at forestille sig hvorfor man er blevet inspireret til at optage western film her. Vi så for øvrigt en ford derinde........En John Ford!!!
Kørte tilbage mod campen og handlede ind hos den lokale købmand, til aftensmad og morgenmad i vores lille charmerende hytte. I morgen går den mod Page, hvor vi har to overnatninger.
 
Dagens rute
km 328
 

Vis Grand canyon-Monument valley på et større kort
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Watch tower Dessertview